Trasplante Hepático en VIH
Alegre Ferri, Sara
Falcó, Vicenç, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 19 p.
Resum: La experiencia de los últimos años, ha demostrado la buena evolución a corto plazo postrasplante hepático de los pacientes coinfectados VIH y VHC/VHB. En este estudio retrospectivo de casos controles, se compara la presencia de infecciones, complicaciones significativas y supervivencia a corto y largo plazo, entre dos grupos de pacientes, VIH-VHC/VHB y VHC/VHB, para determinar si la presencia de coinfección por VIH determina una peor evolución del paciente trasplantado. Mediante el médoto chi-cuadrado, se comparan las variables resultando significativas DII, rechazo precoz e infeccion precoz, sin poder demostrar que éstas influyan en la evolución posterior a largo plazo.
Resum: L'experiència dels últims anys, ha demostrat la bona evolució a curt termini postrasplantament hepàtic dels pacients coinfectats VIH i VHC/VHB. En aquest estudi retrospectiu de casos controls, es compara la presència d'infeccions, complicacions significatives i supervivència a curt i llarg termini, entre dos grups de pacients, VIH-VHC/VHB i VHC/VHB, per determinar si la presència de coinfecció per VIH determina una pitjor evolució del pacient trasplantat. Mitjançant el mètode chi-quadrat, es comparen les variables resultant significatives DII, rebuig precoç i infecció precoç, sense poder demostrar que aquestes influeixin en l'evolució posterior a llarg termini.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Fetge ; Trasplantació ; SIDA



19 p, 309.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-02-16, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir