Tratamiento de los hemangiomas infantiles con propranolol : estudio prospectivo abierto con 25 pacientes. Evolución y manejo"
Vilarrasa Rull, Eva
Alomar Muntañola, Agustín, dir. (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
Baselga Torres, Eulàlia, dir. (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 37 p.
Resum: Estudi observacional prospectiu obert sobre l'eficàcia del propranolol oral en 25 nens amb hemangiomes infantils que associen algun tipus de morbiditat. S'analitzen també els efectes secundaris, l'evolució de les lesions i les variables que influeixen en les recaigudes al finalitzar la medicació. L'estudi conclou que el propranolol és un fàrmac efectiu i ben tolerat en el tractament dels hemangiomes infantils. La duració del tractament és la única variable que demostra influir de forma estadísticament significativa en l'aparició de recidives al suspendre la medicació.
Resum: "Estudio observacional prospectivo abierto sobre la eficacia del propranolol oral en 25 niños con hemangiomas infantiles que asocian algún tipo de morbilidad. Se analizan también los efectos secundarios, la evolución de las lesiones y las variables que influyen en las recaídas al finalizar la medicación. El estudio señala que el propranolol es un fármaco efectivo y bien tolerado en el tratamiento de los hemangiomas infantiles. La duración del tratamiento es la única variable que demuestra influir de forma estadísticamente significativa en la aparición de recidivas al suspender la medicación.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Oncologia pediàtrica



37 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Recerca Sant Pau
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2023-11-29



   Favorit i Compartir