Relación entre la satisfacción versus dolor en la ligamentoplastia del LCA de forma ambulatoria
Palau Sanz, Edgar
Cáceres Palou, Enrique
Nardi Vilardaga, Joan
Minguell-Monyart, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 58 p.
Resum: INTRODUCCIÓ 32 casos de ligamentoplàstia LEA amb plàstia d'isquiotibials autòloga de forma ambulatòria. Es presenta de forma prospectiva els nostres resultats en quan a la correlació dolor-satisfacció. MATERIAL I MÉTODES Es va procedir a anestèsia intradural amb reforç catèter epidural mantingut 24-48h i bloqueig nervi perifèric crural amb catèter perineural estimulable. Reparació via artroscòpica. RESULTATS Per la valoració dels resultats, mantenim contacte telefònic amb el pacient a les 24h i 48h i a consulta al 7º dia. Cap cas de reingrès. DISCUSIÓ i CONCLUSIONS El procedimient de forma ambulatòria amb un correcte procés de selecció, té un lloc important. Es important la detecció precoç del dolor. El pic de dolor màxim se sitúa entre la 1a nit - 2n dia de la cirurgia. Satisfacció a la setmana de 8 punts sobre 10.
Resum: INTRODUCCIÓN 32 casos de ligamentoplastia LCA con plastia de isquiotibiales autóloga de forma ambulatoria. Se presenta de forma prospectiva nuestros resultados en cuanto a la correlación dolor-satisfacción. MATERIAL Y MÉTODOSSe procedió a anestesia intradural con refuerzo catéter epidural mantenido 24-48h y bloqueo nervio periférico crural con catéter perineural estimulable. Reparación vía artroscópica. RESULTADOSPara la valoración de los resultados, mantenemos contacto telefónico con el paciente a las 24h y 48h y en consulta al 7º día. Ningún caso de reingreso. DISCUSIÓN Y CONCLUSIONESEl procedimiento de forma ambulatoria con un correcto proceso de selección, tiene un lugar importante. Es importante la detección precoz del dolor. El pico de dolor máximo se sitúa entre la 1a noche - 2n día de la cirugía. Satisfacción a la semana de 8 puntos sobre 10.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Lligament encreuat anterior ; Cirurgia ; Genolls



58 p, 311.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-10-31, darrera modificació el 2023-10-02



   Favorit i Compartir