Simulador de domótica con interfaz vocal
Welton Rodríguez, Ander
Serrano García, Javier 1964- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 77 p.
Resum: Automatización de una vivienda consistente en un sistema capaz de reconocer una serie de comandos únicamente teniendo como entrada la señal acústica emitida por el usuario. Se ha optado por realizar un entorno de simulación 3D en el que se recrea una vivienda y el movimiento de un usuario. Los resultados obtenidos de la ejecución de órdenes de voz se pueden apreciar en el propio simulador, viendo en pantalla el resultado que producirían en una casa inteligente con el mismo sistema.
Resum: Automatització d'una vivenda consistent en un sistema capaç de reconèixer una sèrie de comandes tenint únicament com a entrada el senyal acústic emès per l'usuari. S'ha optat per realitzar un entorn de simulació 3D en el qual es recrea una vivenda i el moviment d'un usuari. Els resultats obtinguts de l'execució d'ordres de veu es poden apreciar en el propi simulador, veient en pantalla el resultat que produirien en una casa intel·ligent amb el mateix sistema.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Domòtica ; Veu, Processament de



82 p, 729.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-10-31, darrera modificació el 2022-11-28



   Favorit i Compartir