Sistema Web para compartir plazas de parking
Martínez Domingo, Daniel
Prim Sabria, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 101 p.
Resum: El proyecto da la posibilidad a las personas que tienen una plaza de aparcamiento y que durante el día, la noche, fines de semana o en un horario variable la dejan libre para ir al trabajo o para estudiar fuera de los municipios, la puedan intercambiar, alquilar o vender con otras personas que vengan a trabajar y/o estudiar a la ciudad donde se encuentra la plaza. En este proyecto se presenta un buscador inteligente que lista las plazas por proximidad y la georeferencia en un mapa para saber la localización. Además: el servicio Web da la posibilidad de subir fotografías para más detalle, se dota al usuario de contratos legales, cumple las normativas de accesibilidad a nivel AA, así como los test de validación de xHtml y Css, y además se puede integrar perfectamente en las páginas de los clientes.
Resum: El projecte dóna la possibilitat a les persones que tenen una plaça d'aparcament i que durant el dia, la nit, caps de setmana o en un horari variable la deixen lliure per a anar al treball o per a estudiar fora dels municipis, la puguin intercanviar, llogar o vendre amb altres persones que vinguin a treballar i/o estudiar a la ciutat on es troba la plaça. En aquest projecte es presenta un cercador intel·ligent que llista les places per proximitat i la georeferència en un mapa per a saber la localització. A més: el servei Web dóna la possibilitat de pujar fotografies per a més detall, es dota a l'usuari de contractes legals, compleix les normatives d'accessibilitat a nivell AA, així com els test de validació de xHtml i Css, i a més a més es pot integrar perfectament en les pàgines dels clients.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Automòbils ; Aparcament ; Empreses ; Direcció i administració ; Processament de dades



123 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-10-02, darrera modificació el 2023-04-20



   Favorit i Compartir