Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10256/1361
Títol: | Acceptabilitat de la carn de boví uruguaià procedents de diferents sistemes d’alimentació pels consumidors espanyols |
---|---|
Autor/a: | Peters Brisson, Zoe |
Altres autors: | Font i Furnols, Maria; Puigvert Colomer, Xavier; Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
Abstract: | |
Data de publicació: | 03-04-2009 |
Matèries: | -Bestiar de carn -- Uruguai -Carn de bou -- Qualitat -- Uruguai -Beef -- Quality -- Uruguay -Beef cattle -- Uruguay |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca |
Tipus de document: | Projecte/Treball fi de carrera o de grau |
Compartir: |