Seguiment de la tortuga mediterrània (Testudo hermanni spp. hermanni) a Catalunya : història, hàbitat, cria i introducció (el cas del Parc del Garraf)
Testudo (Grup de recerca)
Paniagua Salazar, Raul
Pou Bolibar, Francisco
Ramoneda Paniagua, Alex
Duch Cortinas, Jordi, tut.
Rieradevall, Joan, tut.
Sánchez Cabeza, Joan Albert, tut.
Boada, Martí, 1949- , tut.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Seguiment de la tortuga mediterrània a Catalunya: el cas del Parc del Garraf
Títol variant: Seguimiento de la tortuga mediterránea (Testudo hermanni spp. hermanni) en Cataluña: historia, hábitat, cría y reintroducción (el caso del Parque del Garraf)
Títol variant: Monitoring of the Mediterranean tortoise (Testudo hermanni hermanni) in Catalonia: history, habitat, breeding and introduction (Garraf Park Case)
Data: 2011
Descripció: 128 p.
Resum: El present projecte pretén donar una visió de la situació actual de la tortuga mediterrània (Testudo hermanni hermanni) a Catalunya, incloent un estudi més exhaustiu del cas del Garraf. Aquesta subespècie, que segons el registre fòssil es present a Catalunya des del neolític, troba actualment espais com la Serra del Montsant, l'Albera, el delta de l'Ebre o el Massís de Garraf.
Resum: El presente proyecto pretende dar una visión de la situación actual de la tortuga mediterránea (Testudo hermanni hermanni) en Cataluña, incluyendo con especial atención un estudio del caso del Garraf. Esta subespecie, que según el registro fósil es presente en Cataluña desde el neolítico, encuentra actualmente espacios como la Sierra del Montsant, la Albera, el delta del Ebro o el Macizo del Garraf, hábitats potenciales para su desarrollo. En el caso del Garraf, de los resultados obtenidos, se debe destacar el alto grado de desconocimiento que los visitantes del Parque tienen sobre la tortuga mediterránea, y es por esto, que se debe llevar a cabo un programa de educación ambiental, con efectos también de reducir el número de expolios de.
Resum: This project provides an overview about.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Col·lecció: Facultat de Ciències. Projectes i treballs de final de carrera. Ciències ambientals
Document: Treball final de grau
Matèria: Testudo hermanni ; Catalunya



Resum
10 p, 191.9 KB

Projecte
128 p, 3.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències. TFM

 Registre creat el 2011-06-16, darrera modificació el 2022-08-27



   Favorit i Compartir