Enquestes : aplicació web per a la creació d'enquestes
Espinosa Ruiz, David Eduard
Morajko, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 65 p.
Resum: Les enquestes són un mètode excel·lent per a extreure informació relativa a conjunts de població específics, amb la finalitat de conèixer l'opinió d'aquests sobre l'objectiu de la enquesta. En aquest treball es proposa una implementació d'una aplicació que té com objectiu reduir l'esforç associat a la creació d'enquestes, recepció de respostes i visualització de resultats. Totes les tecnologies utilitzades són gratuïtes, i la implementació es porta a terme amb els estàndards de J2EE, prioritzant la extensibilitat i la portabilitat per sobre altres característiques.
Resum: Las encuestas son un método excelente para la extracción de información relativa a conjuntos de población específicos, con la finalidad de conocer la opinión de éstos respecto al sujeto de la encuesta. En este trabajo se propone una implementación de una aplicación que tiene como objetivo reducir el esfuerzo asociado a la creación de encuestas, recepción de opiniones y visualización de resultados. Todas las tecnologías utilizadas son gratuitas, y la implementación se lleva a cabo con los estándares J2EE, priorizando la extensibilidad y la portabilidad por encima de los demás factores.
Resum: Surveys are an excellent method for extracting relative information from specifics population groups, where the purpose is to know the opinion of the survey's subjects. This assignment has been designed specifically for an application development that expects to reduce the necessary energy associated with survey's creation, information acquiring and result viewing. All the technologies used are free, and the application is developed with J2EE standards, with extensibility and portability above all other factors.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Web ; Disseny ; Enquestes ; Automatització



65 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir