Automatización de la gestión del ciclo de vida de entornos Linux y Solaris
Herrera Martínez, Felipe
Portero Trujillo, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 50 p.
Resum: Los requisitos del Negocio que requieren un gran crecimiento generan mayor complejidad en los Centros de Cómputo. Son los administradores quienes necesitan gestionar el creciente volumen de datos, aplicaciones, y usuarios, así como la rápida proliferación de los servidores y los diferentes sistemas operativos. En este proyecto se pretende reducir la complejidad en la gestión de los Centros de Cómputo, combinando la automatización de la gestión del ciclo de vida y todas las medidas de contingencia necesarias para mantener la integridad de los mismos.
Resum: Els requisits del Negoci que requereixen un gran creixement generen major complexitat en els Centres de Còmput. Són els administradors qui necessiten gestionar el creixent volum de dades, aplicacions, i usuaris, així com la ràpida proliferació dels servidors i els diferents sistemes operatius. En aquest projecte es pretén reduir la complexitat en la gestió dels Centres de Còmput, combinant l'automatització de la gestió del cicle de vida i totes les mesures de contingència necessàries per a mantenir la integritat dels mateixos.
Resum: Business requirements that demand tremendous growth are creating more datacenter complexity. The administrators are who need to manage increasing volumes of data, applications and users, as well as the rapid proliferation of servers and operating systems. What is intendeed on this project is to reduce datacenter management complexity by combining lifecycle management automated functionalities and all the contingency measures to save the datacenters integrity.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes informàtics ; Gestió i control ; Configuració



50 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir