Navegación, guiado y control de vehículos aeroespaciales
Pérez Marcos, Alberto
Hernández Budé, Porfidio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 95 p.
Resum: El objetivo del proyecto es diseñar una plataforma de ensayos para la simulación de vuelos de vehículos aeroespaciales. La plataforma permitirá diseñar y evaluar los algoritmos de navegación, guiado y control de los vehículos aeroespaciales modelados en la plataforma de simulación, focalizando el trabajo de los ingenieros en el modelado de vehículos y en el desarrollo de sistemas de control digital. La memoria recoge las fases de un proyecto de ingeniería del software, describiendo el plan de proyecto, el análisis del sistema, la especificación de requisitos y el diseño del mismo.
Resum: L'objectiu del projecte és dissenyar una plataforma d'assaigs per a la simulació de vols de vehicles aeroespacials. La plataforma permetrà dissenyar i avaluar els algoritmes de navegació, guiat i control dels vehicles aeroespacials modelats a la plataforma de simulació, focalitzant el treball dels enginyers en el modelat de vehicles i en el desenvolupament de sistemes de control digital. La memòria recull les fases d'un projecte d'enginyeria del software, descrivint el pla de projecte, l'anàlisi del sistema, l'especificació de requisits i el disseny del mateix.
Resum: The target of the project is to design a trial platform to simulate spacecraft's flights. The platform will permit design and evaluate the navigation, guidance and control algorithms of every modelled space-craft in the simulation platform, focusing the engineers' work on mod-elling spacecrafts and developing digital control systems. The memory includes the phases of a software engineering project, describing the project plan, the system analysis, the requirement specification and the software design.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Simuladors de vol ; Aeronaus ; Métodes de simulació ; Vols ; Control



95 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir