Title:
|
Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market
|
Author:
|
Realini Cujo, Carolina; Font i Furnols, Maria; Guerrero Asorey, Lluís; Montossi, F.; Campo, M. M.; Sañudo, Carlos; Nute, G. R.; Álvarez, I.; Cañeque, V.; Brito, G.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
|
Other authors:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Publication date:
|
2008 |
Subject(s):
|
Bestiar boví -- Uruguay Consumidors -- Preferències |
Rights:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Pages:
|
39 p. |
Document type:
|
Article |
Published by:
|
Elsevier Ltd
|
Share:
|
|