Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/13367

Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market
Realini Cujo, Carolina; Font i Furnols, Maria; Guerrero Asorey, Lluís; Montossi, F.; Campo, M. M.; Sañudo, Carlos; Nute, G. R.; Álvarez, I.; Cañeque, V.; Brito, G.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2008
Bestiar boví -- Uruguay
Consumidors -- Preferències
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
39 p.
Article
Elsevier Ltd
         

Full text files in this document

Files Size Format
Realinietal08MScSubmitted.pdf 212.6 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Pérez-Juan, María; Afseth, Nils K.; Gonzàlez Armangué, Joel; Gispert Martinell, Marina; Font i Furnols, Maria; Díaz López, Isabel; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Realini Cujo, Carolina
Font i Furnols, Maria; Gispert Martinell, Marina; Guerrero Asorey, Lluís; Velarde Calvo, Antonio; Tibau i Font, Joan; Soler Soler, Joaquim; Hortós i Bahí, Maria; García Regueiro, José Antonio; Pérez, J.; Suárez, P.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
Pérez-Juan, María; Afseth, Nils K.; Gonzàlez Armangué, Joel; Gispert Martinell, Marina; Font i Furnols, Maria; Díaz López, Isabel; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Realini Cujo, Carolina
Piedrafita Arilla, Jesús; Sañudo, Carlos; Renand, G.; Turin, F.; Osoro Otaduy, Koldo; Garcia, D.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Espejo, M.
Sañudo, Carlos; Renand, G.; Turin, F.; Osoro Otaduy, Koldo; Garcia, D.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Espejo, M.; Quintanilla, R.
 

Coordination

 

Supporters