Intercanvi d'energia intel·ligent
González Delgado, Cristian
Meneses Benítez, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Intercambio de energía inteligente
Títol variant: Intelligent energy interchange
Data: 2010
Descripció: 66 p.
Resum: El projecte d'intercanvi d'energia intel·ligent defensa la idea que és possible un nou model energètic. Aquest nou model pretén aprofitar al màxim possible els recursos energètics que provenen de fonts d'energies renovables i consisteix en la integració de xarxa elèctrica i telecomunicacions en la que usuaris són consumidors i a l'hora productors d'energia elèctrica mitjançant els seus propis sistemes de generació basats en energies renovables, amb la finalitat d'adaptar la demanda a l'oferta. El projecte desenvolupa la part que s'encarrega de fer aquesta gestió de repartiment i intercanvi d'electricitat entre els usuaris, utilitzant les politiques de gestió de processos per una CPU. Per això s'ha fet una adaptació dels algorismes que utilitzen els sistemes operatius a l'àmbit de la xarxa d'intercanvi. Per comprovar els resultats d'aquest estudi, s'han fet les simulacions del model proposat en un entorn web (www. energiainteligent. com) per tal de poder fer una anàlisi dels resultats.
Resum: El proyecto de intercambio de energía inteligente defiende la idea de la posibilidad de un nuevo modelo energético. Este nuevo modelo pretende aprovechar al máximo los recursos energéticos que provienen de fuentes de energías renovables y consiste en la integración de red eléctrica y telecomunicaciones en la que los usuarios son consumidores y productores de electricidad mediante sus propios sistemas de generación basados en energías renovables, con la finalidad de adaptar la demanda a la oferta. El proyecto desarrolla la parte que se encarga de hacer la gestión de reparto e intercambio de electricidad entre los usuarios, utilizando las políticas de gestión de procesos para CPU. Por eso se han adaptado los algoritmos que utilizan los sistemas operativos al ámbito de la red de intercambio. Para comprobar los resultados de este estudio, se han hecho simulaciones del modelo propuesto en un entorno web (www. energiainteligent. com) con el fin de analizar los resultados.
Resum: The intelligent interchange project defends the idea of the possibility of a new energetic model. This new model, tries to take the maximum useful of the renewable energetic sources, it consists in integration of the electrical net and telecommunications, of that the users are consumers and producers basing on renewable sources. The project develops the part that entrusts the management of allotment and interchange of electricity between the users, using political of the management for CPU. Because of they have adapted the algorithms that use the operative systems to the area of the net interchange. To verify the results of this study, I have done to themselves simulations of the proposed model in a web environment (www. energiainteligent. com) to analyze the results.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Xarxes elèctriques ; Automatització ; Xarxes d'àrea local (Xarxes d'ordinadors) ; Disseny



66 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-07, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir