Simulador d'un processador amb Adobe Flash Player
Ruiz Salvador, Carlos
Velasco González, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 40 p.
Resum: Aquest Projecte pretén crear un simulador d'una màquina algorísmica, de caràcter didàctic amb Adobe Flash CS3 per a reproduir-lo amb Adobe Flash Lite Player, que és la versió per a dispositius mòbils. Simularà el comportament de la màquina algorísmica anomenada FEMTOPROC, que és capaç d'interpretar 4 instruccions molt senzilles: ADD, AND, NOT i JZ (jump if zero). Les diferents instruccions introduïdes que compondran un programa seran emmagatzemades en una memòria de 64 posicions de 8 bits cadascuna i hi haurà un Banc de Registres amb 8 registres de 8 bits, que es podrà inicialitzar al començament de la simulació.
Resum: Este Proyecto pretende crear un simulador de una máquina algorítmica de carácter didáctico con Adobe Flash CS3 para reproducirlo con Adobe Flash Lite Player, que es la versión para dispositivos móviles. Simulará el comportamiento de la máquina algorítmica llamada FEMTOPROC, que es capaz de interpretar 4 instrucciones muy sencillas: ADD, AND, NOT y JZ (jump if zero). Las diferentes instrucciones introducidas que compondrán un programa serán almacenadas en una memoria de 64 posiciones de 8 bits cada una y habrá un Banco de Registros con 8 registros de 8 bits, que se podrá inicializar al principio de la simulación.
Resum: This project aims to create a simulator of an algorithmic machine with didactic purposes with Adobe Flash CS3, in order to reproduce it with Adobe Flash Lite Player, which is the version for mobile devices. It will simulate the behavior of the algorithmic machine called FEMTOPROC, which is capable of interpreting 4 very simple instructions: ADD, AND, NOT and JZ (jump if zero). The different instructions that will compose a program will be stored in a 64x8bits memory and there will be a Bank of Records with 8 records of 8 bits, which will be initialized at the beginning of the simulation.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Simulació per ordinador ; Algorismes computacionals ; Flash (Programes d'ordinador)



40 p, 331.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir