Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/9723
Título: | Avantprojecte d’una formatgeria dedicada a l’elaboració de productes làctics i derivats amb una producció setmanal de 3500 litres situada a Samalús (Cànoves i Samalús) |
---|---|
Autor/a: | Egea Vila, Josep Maria; Parellada Roura, Anna |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Iranzo Iranzo, Fco. Jose; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet -Dairy products industry -Llet -Formatge -Formatgeria -Avantprojecte -Productes lactis -- Indústria i comerç |
Derechos: | Attribution-NonCommercial 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |