To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/9614

Estudi de l'efecte de l'envasament i el tractament tèrmic en un producte de V gamma de bledes (Beta vulgaris var. cicla)
Sagrsità Bombardó, Anna; Valero Lapaz, Jesús
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Beets
-Precooked foods
-Bleda
-Cocció al buit
-Àcid ascòrbic
-Fenols totals
-V gamma
-Anàlisis sensorial
-Bleda
-Aliments de cinquena gamma
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
Bachelor Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters